• Misapărut | Premieră

  Community
 • 24 Mai 20:00 - 25 Mai 00:00
 • M.I.S.A.PĂRUT pleacă de la scandalul mediatic legat de Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut și relația ei cu justiția din România.
  Din povestea extrem de complexă din jurul MISA, creatorii M.I.S.A.PĂRUT au ales să vorbească în principal despre aspectele cele mai personale, despre modul în care au fost afectate de scandal persoanele care practică yoga la școala MISA, în special o tânără femeie care a fost internată cu forța la psihiatrie din cauza asocierii ei cu gruparea yoghină.
  În final, în loc de concluzii, rămân întrebări: ce este normal? Cât de periculoasă e o presă în căutare de scandal cu orice preț? Ce moștenire în atitudine și gândire ne-a rămas de la regimul comunist? Cât de mult preț punem pe libertatea individuală versus tradiție? Ce se întâmplă când morala e confundată cu legea?

  M.I.S.A.PĂRUT
  de Alexa Băcanu
  Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu
  Scenografia: Anda Pop
  Muzica: Danaga
  Cu: Cătălin Filip, Raluca Mara, Oana Mardare, Bogdan Bob Rădulescu

  Spectacolul M.I.S.A.PĂRUT face parte din proiectul „Exerciții de democrație. Investigarea istoriei recente„, care își propune realizarea unor spectacole de teatru documentar pornind de la întâmplări semnificative din istoria recentă a României.
  **************************************************
  Bilete:
  Preț întreg: 20 lei
  Preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari): 12 lei

  Rezervări: http://www.reservr.net/u/reactor/event/nQotXZ5pzTTrQv1e

  ATENȚIE - Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.
  ***************************************************
  „Exerciții de democrație. Investigarea istoriei recente” este un proiect cultural al platformei Reactor Social, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca și de Consiliul Județean Cluj.
  Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.