• Ludoteka la Cărturești - Atelier de origami

  Community
 • 22 Martie 18:30 - 22:30
 • La a patra întâlnire din martie învățăm să lucrăm cu hârtia: să o pliem, să o decupăm și să o lipim, realizând un tablou cu Mary Poppins, umbrela ei magică și caruselul fermecat, cu tot cu poneii pregătiți de plimbare. Toate astea cu multă voie bună, în maximul două ore.

  Vârsta minimă: 6 ani
  Locuri disponibile: 15
  Inscrieri la adresa: ateliereludoteka@gmail.com
  Taxa de participare: 30 lei (toate materialele incluse)

  Continuăm colaborarea cu Ludoteka, maeștrii atelierelor pentru copii. Atelierele organizate anul acesta la Cărturești (Iulius Mall, Cluj) își propun să îi apropie pe cei mici de lumea fascinantă a cărților, trezindu-le pofta de cunoaștere, răspunzând întrebărilor lor curioase și dându-le frâu liber imaginației și creativității.
  În martie îi așteptăm cu cinci ateliere inspirate de Mary Poppins, eroina lui P.L.Travers.

  Ludoteka - o colecție de activități puse sub semnul artei

  Atelierele artistice continuă într-un spațiu de poveste, ceainăria Cărturești din Iulius Mall, unde vă invităm să explorați conceptul Ludoteka, dedicat cu mare implicare tuturor iubitorilor de activități creative.

  Am unit într-un singur fir epic artiști plastici dibaci, înzestrați, pedagogi bine informați, suflete deschise, visătoare și inimi mari, care prin convingerile și implicarea lor vă vor fi alături în călătoria inițiatică în lumea magică a artei. Sculptori, muzicieni, fotografi, actori, arhitecți, designeri și profesori de artă plastică, numiți generic ludotekari, colaborează, plănuiesc și creează, cu complicitatea voastră, o poveste care aduce cu sine zâmbete, destindere, cunoaștere, fuziune, inventivitate și, nu în ultimul rând, o finalitate reprezentată prin creații unice.