• 1 an de depresie - Drumul de la tristețe la fericire permanentă

  Community
 • 24 Mai 19:00 - 21:00
  Organizat de:
 • "Singurul motiv pentru care fericirea vine și pleacă e că o stabilizăm pe lucruri ce vin și pleacă. Ești fericit că ești lângă persoana iubită, la un moment dat relația dispare, dispare și fericirea. Vine după aceea găsirea pasiunii legată de carieră, iți faci munca cu pasiune, ești din nou fericit. La un moment dat, ca orice emoție, pasiunea dispare, iar odată cu ea pleacă și fericirea. Vine un mare succes în viață, te simți extaziat, energia curge prin tine, fericirea iți domină clipa. La un moment dat, extazul se termină, energia scade, iar acel high emoțional devine low, astfel încât dispare și fericirea.
  Iar atunci stai și realizezi fragilitatea fericirii tale. Tot timpul ești la mana lucrurilor ce vin în viața ta, unele cu foarte multă muncă și dedicare. Ca orice lucru ce vine, la un moment lucrul va pleca, iar dacă prezența lui era ceea ce iți aducea fericire, inevitabil fericirea te va părăsi, până la venirea unui alt lucru strălucitor.
  Iar așa tu exiști împlinit doar în intervalul existenței lucrurilor din viața ta. Dar toate vin, toate pleacă, tu rămâi. Astfel, fericirea ta poate fi găsită în ceva ce nu vine și nu pleacă. Ceva ce e disponibil în orice circumstanță a vieții tale. Gasește acea fericire! "

  Daca am reușit să te facem curios, te așteptăm la atelierul nostru pentru a afla care este și ce implica drumul de la tristețea continuă la fericirea permanentă. Ghidul nostru o să fie: Șerban Groza.

  Ne vedem miercuri, 24 mai, la ora 19:00 la ScoutHouse ! :)

  Donaţia ta ajută incubator107Cluj să crească și ne răsplătește meşterul. Sugerăm o donație de 15 lei pentru atelier.