• Caravana cu Jocuri la Herbstfest 2017

  Festival
 • 29 Septembrie 14:00 - 18:00
 • HappyColor aduce Caravana cu Jocuri la HERBSTFEST 2017- Festivalul Economiei Germane.

  Vă așteptăm aici să petrecem împreună trei zile de poveste, în care veţi avea ocazia să testaţi o mulțime de jocuri pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie. Activitățile sunt cu intrarea liberă și se vor desfășura pe toată durata festivalului în zona de ateliere.

  Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de HappyColor împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.

  Credem în rolul educativ al jocurilor în formarea copiilor, stimularea imaginației și întărirea relațiilor. Credem în puterea jocurilor de a aduna prieteni și străini în jurul meselor pentru a petrece timpul împreună, mereu oferind o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. Știm că jocurile distrează, informează, educă și lărgesc orizontul, de aceea suntem pregătiți să mergem oriunde e nevoie de noi.

  Vă așteptăm cu efervescență și voie bună!

  Programul jocurilor pe zile :

  29 septembrie - între orele 14.00-20.00
  30 septembrie - între orele 10.00-20.00
  1 octombrie - între orele 10.00-20.00