• Berlin - Cremona Tango Expres

  Community
 • 20 Iulie 19:30 - 23:30
  Găzduit de:
 • Doamna T vă propune o după-amiază specială în compania
  BERLIN - CREMONA tango express, un duo care s-a dedicat muzicii de tango şi este alcātuit din bandoneonistul italian Fabio Turchetti şi violonista germanā de origine românā Michaela-Carmen Bacalu.

  Duo-ul interpreteazā muzicä originalā compusă de Fabio Turchetti şi capodopere ale genului clasic , cum ar fi “La cumparsita” şi tangouri vocale ca “Malena” sau “Naranjo in flor”.
  Formatia cântā de la sfärsitul lui 2015 şi a avut apariţii scenice în Germania şi Italia.

  Michaela-Carmen Bacalu s-a născut la Cluj Napoca şi are o instruire muzicală clasică: a absolvit Liceul de Muzicā Cluj şi Conservatorul “Hanns Eisler” Berlin. Are o experiențā bogată în muzica de orchestrā, bisericeneascā şi cameralā ca violonistă solistă, concert maistrā şi în programe solo. A cântat in Germania, Romania, Italia.

  Fabio Turchetti este un bandoneonist şi compozitor italian. A studiat bandonoen în Buenos Aires cu Rodolfo Mederos şi Carlos Viaggiano; a cântat în jurul globului solo, în formaţii de duo sau trio la Manila, San Diego, Thessaloniki, New York, Londra, Philadelphia, Praga, Roma, Paris, Madrid, Berlin, Boston

  https://www.youtube.com/watch?v=RSZevzF5aSY
  https://www.youtube.com/watch?v=uuDH6IKa-0A
  https://www.youtube.com/watch?v=m9tyNdPEYzE

  Aşteptăm rezervările dumneavoastră la tel 0753043112