• Gașca Zurli - Hai la masă! ( Cluj-Napoca )

  Community
 • 5 Octombrie 19:00 - 23:00
 • CLUJ-NAPOCA, 05 OCTOMBRIE - SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00

  Pe 3 octombrie, Gașca Zurli pleaca in turneu! Cele mai indragite persoanaje din Romania vor ajunge in aceasta toamna in 10 orase, cu cel mai nou spectacol al trupei - "Hai la masă!".

  Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinele partenere Eventim din CLUJ-NAPOCA:

  Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinul Eventim.ro din Cluj Napoca - str. Alexandru Vaida-Voevod, Nr.53B - Iulius Mall, orar Luni - Duminică 10:00 - 22:00.

  Pentru asistență tehnică și rezervare bilete - Telefon: 1951
  Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus)
  Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

  Prețul biletelor

  CATEGORIA 2- 40 LEI
  CATEGORIA 1- 80- LEI
  CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiaza, dupa terminarea spectacolului, de o intalnire cu artiștii din Gasca Zurli )​.

  Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii (adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpara bilet.

  Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul evenimentului se va face doar insotiti de minim un adult (parinte).Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

  Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere.

  Atentie se filmeaza!

  Mai multe detalii pe www.zurli.ro