• Tribute Night - Hard Club Cluj

  Party
 • 7 Octombrie 21:00 - 08 Octombrie 01:00
  Găzduit de:
 • Cluj, o locatie de mare angajament, doua trupe tribute, ambele formate in cadrul Asociatia PREFIX TM - ''Atelierul de Muzica'' din Brasov, ambele avand aceeasi '' educatie".

  Trupa care va deschide seara de tribute va fi Four Dimensions - Romanian Ozzy Osbourne Tribute Band, o trupa foarte tanara avand in vedere varstele componentilor sai, insa o trupa cu o destul de bogata experienta concertistica.
  Play listul trupei este format din piese ca Crazy Train, Mama I'm Comming Home, Mr Crowley, Bark At The Moon si multe alte piese ce au sublliniat cariera solo a celui mai mare entertainer din toate timpurile, Ozzy Osbourne.

  Dupa tributul Ozzy vom continua cu prima si poate cea mai importanta parte a carierei lui Ozzy, pt ca tot vorbeam de el. PREFIX TM este singurul tribute Black Sabbath la aceasta ora din Romania si printre putinele existente cel putin prin coltul asta de lume pe unde suntem situati noi. Tributul Black Sabbath, pe langa piese ca War Pigs, Iron Man, Paranoid, Children Of The Grave, promite sa aduca si piese din partea de compozitii a trupei, piese compuse in spiritul a ceea ce ce am cantat in ultimii ani, Sabbath.

  Suport Act : 15 lei/pers