• Travka electro-acustic în Parcul Cetății Oradea

  Concert
 • 22 Iulie 18:00 - 20:00
  Organizat de:
 • Pe 22 iulie cei de la Travka vor concerta electro-acustic în Parcul Cetății Oradea în cadrul Backyard Acoustic Season!

  Travka au pășit pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au avut numeroase apariții TV și au fost aclamați de presa de specialitate. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continuă să experimenteze și să exploreze noi și noi orizonturi muzicale.

  Finalul lui 2016 găsește trupa experimentând cu noi sunete, reorchestrând piesele din repertoriu pentru a fi interpretate într-o formulă extinsă, electro-acustică, cu care vor fi prezenți și pe 22 iulie la Backyard Acoustic Season!

  Travka - Sunt un erou // electro-acustic
  https://www.youtube.com/watch?v=U3--ZI7kdpo

  Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea! Biletele costă 25 de lei în avans (30 de lei în seara concertelor, la intrare) și sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro.

  Travka - E cineva în orașul acesta? // electro-acustic
  https://www.youtube.com/watch?v=4xa795SxLZg

  Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: http://fb.com/AcousticSeason.ro!

  Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.