• Atelier de PhotoHunt

  Community
 • 21 Octombrie 15:30 - 19:30
  Organizat de:
 • Atelier de Photohunt

  Vă propunem un Atelier fotografic de peer-learning, prin metoda de educație non-formală Photohunt, dezvoltata de Florin Badita.

  Fiecare participant o să primească o listă de 10-15 sarcini.
  Fiecare sarcină presupune realizarea unei fotografii, urmând instrucțiunile date în sarcină.

  Participanții invață cum să realizeze fotografii realizate tehnic corect. Se familiarizează cu anumite noțiuni de fotografie ( Iso, diafragmă, fotografie macro, timp lung de expunere)
  Activitatea ajută la dezvoltarea creativității, gândirii laterale.

  De exemplu:
  Există o sarcină unde trebuie să faci un portret alb negru unei persoane.
  Altă sarcină îți spune că ai o masă, care are 8 obiecte puse pe masă. Aranjează cele 8 obiecte cum vrei tu și fă o poză vizual plăcută compoziției pe care ai făcut-o.

  La sfârșit, descărcăm toate pozele de la toți participanții și le proiectăm pe ecran.
  Pentru fiecare sarcină, o să fie proiectate toate pozele făcute de participanți la sarcină respectivă, astfel încât lumea poate să vadă cum au executat ei acesta sarcină, precum și cum au abordat alți participanți această sarcină.

  Cu cine?
  Cu Florin Bădiță si Andreea Lungu
  “Sunt pasionat de acest domeniu de aproximativ 6 ani, am ținut traininguri de fotografie http://asirys.blogspot.ro/2013/12/youth-fotovideotek-post-project-feedback.html , unde am inventat o metodă de educație non-formală numita photohunt, cu scopul de a ajuta lumea să realizeze fotografii tehnice reușite.” - Florin Badita

  Fotografia este doar unul dintre lucrurile pe care le face.
  Cu ce sa vii ?
  Un aparat DSLR

  Donaţia ta ajută Nefiresc Cluj să crească și ne încurajează sa mai facem astfel de proiecte si pe viitor. Sugerăm o donație de 10 lei pentru atelier.