• 298

  Zilele Clujului 2017 - Orașul se conectează!

  Community
 • When
  25 Mai 17:00 - 19:00
  Găzduit de:
 • Festivalul de suflet al clujenilor, care a devenit deja o tradiție în inima Transilvaniei și care dă viață orașului la fiecare sfârșit de mai, ajunge la cea de-a VII-a ediție! 🎉 🎉 🎉

  Zilele Clujului deschide sezonul marilor festivaluri clujene, aducând împreună toate categoriile de vârstă prin diversitatea evenimentelor din program.

  〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  "Orașul se conectează" - tema ediției 2017 a Zilelor Clujului
  〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

  ➰ Municipiul Cluj-Napoca reunește oameni talentați, cu idei inovatoare, proiecte îndraznețe și rezultate pe măsură. Acestea fiind doar câteva elemente care ne-au adus mai aproape unii de alții, dar și de Europa. Pornind de la această premisă, tema ediției 2017 este "Clujul se conectează / Connectig Cluj" - o cupolă care permite multă creativitate, descoperire, schimbare și îmbinare.

  🔝 Pe parcursul celor 7 ani, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public extrem de larg și același timp, un standard de calitate ce reflectă orașul căreia îi este dedicat - conectat, creativ, dinamic, multicultural.

  👥 Elementul cheie al acestei evoluții a fost - și rămâne - implicarea comunității. An de an, din ce în ce mai multi clujeni, persoane de toate vârstele, ONG-uri, instituții și companii se alătură echipei Primariei și se implică în mod activ în crearea unui eveniment deosebit, al nostru.

  📆 Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 25 - 28 mai 2017.

  👉 Vă invităm cu mare drag în acest an să fiți alături de noi pe parcursul celor 4 zile de "conectare".