• Natural beginnings

  Food and drink
 • 20 Septembrie 18:00 - 22:00
  Găzduit de:
 • Asumă-ţi deciziile proprii, detaşează-te de şabloane şi lasă-te ghidat de intuiţie.

  O viaţă sănătoasă se construieşte pe o fundaţie puternică iar bazele acestei fundaţii se pun încă de la început.

  Pentru a putea oferi copilului un început armonios şi sănătos, trebuie să ne asumăm responsabilitatea alegerilor noastre şi să facem tot posibilul să luăm decizii informate în creşterea şi educarea lui, încă din primele clipe.

  Copii noştrii sunt suma deciziilor pe care le luam, fie ele legate de nutriţie, sarcină sau naştere, iar o copilărie şi viaţă echilibrată înseamnă să luăm decizii justificate.

  Chiar şi alegerile legate de naştere pot influenţa toată viaţa copilului. A alege naşterea naturală înseamnă să alegi încrederea în propriul corp şi conştientizarea faptului că trupul unei mame posedă toate uneltele de care are nevoie.

  Cu ajutorul acestui seminar dorim să redăm mamelor blândetea şi naturaleţea naşterii de care au fost private de-a lungul timpului şi să oferim informaţii preţioase pentru actuali si viitori părinţi legate de cresterea copilului, nutriţie şi remedii naturale.

  Acest seminar va fii îndrumat de Ditta Depner, educator prenatal.
  Ditta Depner s-a implicat în mai multe acţiuni menite să schimbe viaţa viitoarelor mame, purtata fiind de pasiunea proprie pentru actul sacru al nasterii. Ditta este mama a doi copilaşi fericiţi născuţi acasă în 2010 şi 2012. Ea a adus pentru prima oara in România, în 2010, metoda „HypnoBirthing” şi a însoţit peste 800 de cupluri pe drumul lor către o naştere cu blândeţe şi este membru fondator al asociaţiei „Mame pentru Mame”.

  În data de 20 septembrie de la ora 18:00 Ditta, împreună cu un nutriţionist şi un consultant în lactaţie, o sa ne fie alături la “Natural beginnings” să vorbim despre nutriţie, intuiţie, sarcini sănătoase, naşteri armonioase şi copilării bucuroase.

  Participarea la acest eveniment se face pe baza unui bilet, al carui cost este de 50 de lei. Ne dorim sa încurajăm participarea ambilor părinţi, de aceea preţul special al unui bilet pentru un cuplu este de 75 de lei.

  Biletele se pot achiziţiona de aici : https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47004751/Natural-beginnings