• 192

  Business PARTY - Network&more

  Community
 • When
  16 Iunie 18:30 - 22:30
  Organizat de:
 • Top Events 4u in parteneriat cu Drink After Work va prezinta "Business Party - Networking&more", concept de business social networking, creand astfel un mediu de comunicare si socializare la nivel local, alaturi de antreprenori, lideri si formatori de opinie.

  Background-ul în turism și în HORECA, încă din 1998, al organizatorului respectă poate cel mai valoros bun al celor care participă la aceste întâlniri: timpul. Accentul pe latura profesională este prioritar; locația (restaurant, bar sau hotel), muzica jazz/blues si bautura se prezintă întotdeauna la valoarea reală: locația aleasă respectă calitatea enunțată și serviciile aferente, prezentând ce este nou; bauturi de marcă sunt prezente cu două/trei etichete cu noutăți din gama lor, astfel introducerea în lumea și în cultura degustării se face prin prezența obligatorie a unui reprezentant al marcii sau somelier, asigurând o atmosferă de „business after work”.

  Desigur la inceput de week end, vineri seara alaturi de Dj si muzica de dans permite un alt fel de socializare, relaxare de care toti avem nevoie la final de saptamana...Va asteptam!

  Pret: 75 Ron/pers. RSVP: 0721-261136

  Voicu&Zsolt