• Friends Quiz II

  Party
 • 18 Septembrie 20:00 - 19 Septembrie 00:00
  Găzduit de:
 • Se spune că dacă săptămâna începe cu bine, se termină în același spirit. Așa că, începe săptămâna în forță și distracție. Găsește-ți prieteni inspirați, cu chef de răspuns la întrebări și rezervă un loc echipei.
  Concursul se desfășoară în perioada 11.09-18.12.2017, în fiecare luni, de la ora 20:00, iar taxa de participare este de 5 lei/persoană/ediție.
  Regulamentul concursului este:
  1. Echipele sunt formate din minim 2 participanti, maxim 6. Dacă o echipă depășește numărul de membri, pentru fiecare persoană în plus va fi depunctată cu 5 puncte/ediție.
  2. Quizul este împărțit în 9 runde a câte zece întrebări:
  Runda 1 - identificare imagini, diverse domenii
  Runda 2 - Cultură generală
  Runda 3 - Sport
  Runda 4 - Recunoaște melodia
  Runda 5 - Recunoaște filmul
  Runda 6 - Băuturi
  Runda 7 - Mâncare
  Runda 8 - Runda publicului, ea va fi decisă de echipa care obține locul 3 la ediția precedentă
  Runda 9 - Runda SURPRIZĂ.
  3. Fiecare răspuns corect va obține 1 punct, răspunsurile parțiale primind 0,5 puncte.
  4. Fiecare echipă va primi câte o foaie de concurs pentru fiecare runda. Pe această foaie se va scrie numele echipei, numărul rundei și răspunsul la întrebări. La finalul fiecărei runde foile vor fi ridicate.
  5. Dacă la finalul Quizului, pe primele 3 locuri se află echipe cu același număr de puncte, se va face un baraj de departajare.
  6. Punctajele vor fi adunate într-un clasament general, echipa cu cele mai multe puncte va câștiga premiul cel mare.
  7. Ne gândim și la fumători :) Pauzele de țigară vor fi la finalul rundei 2, 4, 6 și înainte de afișarea clasamentului general.
  8. În timpul jocului este interzisă folosirea oricărui dispozitiv cu care se poate accesa internetul (telefoane, tablete, laptopuri, etc). Echipele care nu respectă acest lucru vor fi penalizate cu 10 puncte pentru fiecare abatere.
  Dar cine vrea să piardă distracția, încălcând regula 8, având în vedere premiile garantate la fiecare ediție și ofertele de 3+1 gratis la berile super premium Guinness și Weihenstephan.
  Enjoy the Quiz!