• Antoma Advertising
  2 recenzii

 • Ne-am organizat în acest colectiv creator de publicitate în urma experiențelor acumulate în munca directă cu clienţii, dar şi în anticamera ideilor – acolo unde se nasc proiectele noastre originale, uşor de integrat în necesarul colaboatorilor noştri. Ne-am format echipa tânără, dinamică şi mai ales creativă, deschisă spre noile trenduri impuse în publicitate.

  Dincolo de eficienţa şi promptitudinea autoimpuse, în comunicarea cu clienţii dorim să cultivăm o relaţie reciprocă, bazată pe schimburi de idei, feedback advectat dar şi respect mutual. Înţelegerea necesităţilor unui potenţial client este la fel de importantă ca şi menţinerea relaţiilor deja stabilite.

  Misiunea noastră este să creăm exact ceea ce îşi doreşte clientul din domeniul printului publicitar, printr-o relaţie reciprocă, bazată pe schimburi de idei şi feedback. Pe lângă aceasta, Antoma Advertising se ocupă cu organizarea de evenimente, servicii foto, întreţinere de conturi social media sau strategii de promovare şi planuri de marketing pentru diferite firme şi asociaţii.

  Ne gasiti pe Str. Pavel Rosca nr. 4, ap. 16, Cluj-Napoca

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Marius Mandras
  22 Iulie 2015
  5


  Alice Mogojan
  21 Iulie 2015
  5