• Spitalul Militar "Dr.Constantin Papil...
  1 recenzie

 • Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian" Cluj Napoca este unitatea sanitara cu paturi, in subordinea si administrarea Directiei Medicale a Ministerului Apararii, care acorda servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate pe baza contractelor de furnizare incheiate cu CASAOPSNAJ.

  Spitalul asigura conditii de investigatii medicale, tratament, cazare, igiena alimentara si de prevenire a infectiilor nozocomiale, pentru toate categoriile de asigurati, conform normelor aprobate prin ordin al ministrului sanatatii publice.

  Spitalul raspunde in conditiile legii, prin calitatea actului medical, pentru respectarea conditiilor de cazare, igiena, alimentatie si de prevenire a infectiilor nozocomiale si pentru acoperirea prejudiciilor cauzate pacientilor, stabilite de catre organele competente.

  Spitalul acorda primul ajutor si asistenta medicala de urgenta oricarei persoane care se prezinta la compartimentul de primire urgente daca starea sanatatii este critica.

  Spitalul Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian" Cluj Napoca se finanteaza din venituri proprii, obtinute din contractele de furnizare a serviciilor medicale, subventii si transferuri de la bugetul Ministerului Apararii si functioneaza pe principiul autonomiei financiare in conformitate cu prevederile art. 188 aliniat 2 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanitar.

  Spitalul este organizat in sectii si compartimente cu paturi, laboratoare de analize medicale, imagistica - radiologie, compartiment de primire urgente, ambulatoriu de specialitate, compartimente tehnice, economice si administrative.

  Organele de conducere ale spitalului sunt, potrivit legii, comitetul director, consiliul medical si consiliul consultativ.
  Comitetul director al Spitalului Militar de Urgenta "Dr. Constantin Papilian" Cluj Napoca este format din:
  - Dr. Doina Baltaru - COMANDANT - director general
  - Dr. Dinca Florin - DIRECTOR MEDICAL
  - Ec. Florin Ardelean - DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL

  Consiliul medical este condus de Directorul Medical si este format din sefii de sectii si laboratoare.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Columban Mihai
  11 Septembrie 2015
  5