• Stand up Comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru

  Stand up comedy
 • 12 Noiembrie 18:00 - 22:00
 • Stand up Comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru

  Festivalul de Stand-up comedy, ediția a V-a prezintă:

  Este un spectacol de stand up comedy realizat în parteneriat We Love Retro în care aducem pe aceeași scenă doi din cei mai mari umoriști ai anilor ‘90.

  Radu Pietreanu

  În 1988 a înființat grupul Vacanța Mare alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. Trupa de tip prigadă a realizat nenumărate spectacole live, albume audio, filme și emisiuni la PRO TV (unde se bucură de cea mai mare audiență în prime time) și la Kanal D.
  După intrarea în pauză a proiectului Vacanța Mare, Radu Pietreanu a pornit un proiect personal de Stand Up comedy în care prezintă într-o lumină umoristică viața lui și peripețiile prin care trece de zi cu zi. Se folosește des de chitară și vocea lui pentru a încânta cu diverse parodii muzicale.

  Doru Octavian Dumitru

  Este cel care în epoca post communistă a introdus un nou gen de umor pe scenele din România (Stand Up Comedy). În 1991 a plecat în SUA, pentru a învăță comedie de la actori de marcă, precum Billy Crystal sau Whoopie Goldberg. Revine și realizează o lungă serie de turnee prin țară și momente umoristice la cele mai importante televiziuni din țară. În 2015 pune în scenă un nou one man show în fața a peste 3000 de spectatori la Sala Palatului București.

  Vino să te bucuri te talentul celor doi maeștri a comediei și râzi la glumele lor inspirate din viață de azi.

  Preț bilete:
  - 25 lei sectoarele din spatele sălii Casei de Cultură a Studențiilor
  - 35 lei sectoarele din fața sălii Casei de Cultură a Studențiilor

  Biletele se pot achiziționa: Începând de marți, 4 Octombrie 2017, www.biletmaster.ro și agenția de bilete din Casa de Cultură a Studențiilor.

  Brought to you by: Spotlight

  Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca