• Ascunsa-n Mall

  Party
 • 5 Mai 20:00 - 06 Mai 01:00
  Organizat de:
 • Revenim cu vești bune! După cum deja știi, abordarea noastră este una non-convențională și de nerefuzat așa că….
  Beard Brothers și Iulius Mall Cluj-Napoca ți-au pregătit o experiență inedită : primul joc de-a v-aţi ascunselea...ghici unde? În MALL! Vino să redescoperi copilul din tine și să experimentezi ceva nou în mall, în afara unei sesiuni interactive de shopping sau o cafea cu prietenii.

  Te așteptăm sâmbătă, 5 mai la ora 20:00 să îți retrăiești jocul copilăriei, la prima tură de-a v-aţi ascunselea organizată vreodată într-un mall!
  100% din taxa de participare va fi redirecţionată spre campania 1.12 by Beard Brothers, care are ca scop achiziţionarea unei ambulanţe noi de tip C pentru SMURD , în valoare de 150.000 de euro.

  Regulile jocului sunt simple, trebuie să te ascunzi cât de bine poţi, iar noi te căutăm. Ne-am pregătit “armata” de bărboși, mai urmează să te înscrii și tu.
  Hai să fim copii din nou!

  Înscrie-te aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfePR87jFaV4GN-EbAbbGzwb93rMlMqmtjlBveWxxn7Asa5ng/viewform

  Taxa de participare este de 40 RON/ persoană.
  Taxa de participare pentru elevi este de 20 RON.
  Taxa de participare pentru studenți cu cardul Omnipass este 20 RON. *cu condiția să se facă înscrierea la sediul Omnipass.
  Înscrie-ţi încă 4 prieteni şi beneficiezi de reducerea de grup: 180RON/ 5 persoane.

  Cont Asociației Beard Brothers/Banca Transilvania
  IBAN RO58BTRLRONCRT0249735201(la detalii specificați numele evenimentului!)

  *Participarea în cadrul jocului este permisă doar persoanelor cu vârsta minimă de 15 ani (cu acordul părinților pentru persoanele sub 16 ani).