• Filmoteca OmniPass

  Community
 • 13 Martie 19:00 - 23:00
 • Hai, spune sincer, nu ţi-e dor să vezi o serie de filme awesome?

  Când aşteptai cu nerăbdare să mai apară câte un film dintr-o trilogie sau franciză, pentru care erai în stare să anulezi orice plan și orice aveai de făcut pentru a-ți hrăni suspansul creat de filmul anterior?

  Noi ştim cât de mult au însemnat aceste momente pentru tine, deoarece am fost şi noi la fel şi ţinem la amintirile tale cele mai de preţ.

  Filmoteca OmniPass, îţi oferă acum şansa de a retrăi alături de prietenii tăi, acele momente pline de suspans, dramă, fantezie, comedie, aventură şi mister, învăluite în magia unei nopţi de neuitat.
  Pentru câteva ore, te vom lăsa în compania celor mai faimoşi piraţi ai tuturor timpurilor, a celor mai neînfricaţi supereroi, dar şi a celor mai îndrăgite personaje ale copilăriei.

  Filmele difuzate vor fi:
  1.Ice Age 1
  2.Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  3.Batman: The dark Knight
  Urmând ca la următoarele ediții să puteți viziona și continuările acestor serii de filme!

  Acestea fiind spuse, ne vedem în data de 13.03.2018 la Cinema „Florin Piersic”, începând cu orele 19:00, să dăm frâu liber imaginaţiei şi să readucem la viaţă cele mai îndrăgite şi de succes filme.

  Bilete:
  -15 lei;
  -10 lei pentru posesorii pachetului BT-OmniPass.

  Acestea pot fi achiziționate de la sediul OmniPass, situat pe str. Avram Iancu nr.27, de Luni până Vineri între orele 12:00 - 17:00!

  Pentru rezervări, vă rugăm sa completați formularul
  https://goo.gl/forms/Oxgzz4XD2TR8PQxx2