• Teach me how to dance!

  Community
 • 16 Aprilie 20:15 - 22:00
  Organizat de:
 • CE?

  Îți dorești să dansezi, dar parcă mereu o voce din spatele minții tale te cicălește spunându-ți s-o lași baltă, fiindcă nu te pricepi? E timpul să-i spui la revedere! Incubator Cluj te invită cu drag să iei parte la atelierul "Teach me how to dance!", unde vei învăța cât de simplu este să te lași dus de val pe ritmurile muzicii!

  În cadrul acestui atelier vei învăța pași simpli, care stau la baza stilurilor de dans și pe care îi poți folosi în orice context: petreceri, cluburi, zile de naștere, ieșiri cu prietenii. Vom face exerciții de ritm și de muzicalitate, astfel încât să înveți diverse moduri în care poți folosi acești pași pe diferite genuri de muzică. La sfârșit vom integra totul într-o coregrafie și vom dansa pe muzică!

  Ești pasionat/ă de petreceri? Îți place street dance-ul? Simți că îți cântă inima atunci când asculți hip hop? Dacă ai răspuns cu „DA„ la toate întrebările, atunci cu siguranță acest atelier este pentru TINE!

  CU CINE?

  Meet the expert: Maria Lungu

  Maria Lungu dansează de 4 ani și jumătate și predă cursuri de dans de 2 ani. A predat tuturor grupelor de vârstă, atât cursuri separate, cât și cursuri de grup. A fost membră în diverse trupe de dans, cu care a și participat la multiple concursuri. Este interesată de dezvoltarea ei ca dansator și coregraf și are o viziune deschisă spre a învăța de la cât mai mulți oameni. Își dorește să continue să participe la cursuri de perfecționare. A luat cursuri intensive la cele mai bune studiouri din lume, precum New York, Los Angeles, Londra și își dorește să participe la ridicarea nivelului și interesului pentru dans în Cluj prin aplicarea a ceea ce a învățat și va continua să învețe. A început acest lucru prin inițierea propriului curs de dans în Cluj. Pe lângă dans, a absolvit facultatea și masterul în cadrul Facultății de Psihologie și consideră că acestea o vor ajuta în transmiterea informațiilor și relaționarea cu cursanții. Este, de asemenea, instructor de fitness și îi place să-și mențină dansatorii într-o formă fizică bună.

  CU CE?
  MATERIALE NECESARE: îmbrăcăminte confortabilă/sport; încălțăminte curată (adidași, teniși) + o doză de energie presărată cu entuziasm din plin!

  UNDE?
  Salsa Caliente Dance Studio, strada Dacia nr. 2, Cluj-Napoca

  CÂND?
  Luni, 16 aprilie 2018, ora 20:15

  CUM?
  Înscrie-te completând formularul: https://goo.gl/8mbD7E

  CONTRIBUȚIE PARTICIPARE
  Participarea implică o donație minimă de 20 de lei