• Concert Luna Amară/Karolina Pub

  Party
 • 22 Februarie 20:30 - 23 Februarie 00:30
 • Luna Amară, una dintre formațiile suflet ale Clujului, vine pentru prima dar cu siguranță nu și ultima dată la Karolina Pub pentru un concert (Roșu) Aprins.
  Joi, 22 Februarie, ora 20:30, distracția începe și se termină la Karolina Pub!
  Contribuție artiști: 40 lei
  Pentru rezervări și alte detalii ne puteți contacta la numărul 0264 439 136 sau pe pagina noastră de facebook!

  LUNA AMARĂ

  Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 16 ani de activitate neîntreruptă.

  Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004).

  Mihnea Blidariu (cantautor, trompetist și chitarist al formației) a scris și lansat trei nuvele de proză și poezie în ultimii 10 ani.

  Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema.

  Componența

  Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
  Nick Făgădar (voce, chitară)
  Andrei Boțan (chitara solo)
  Sorin Moraru (chitara bas)
  Răzvan Ristea (tobe)

  https://www.facebook.com/search/top/?q=luna%20amara%20(official)