• Earth Food & Good Mood - Plant Based Living

  Food and drink
 • 21 Februarie 18:00 - 22:00
  Organizat de:
 • Chiar dacă nu observăm tot timpul, viața noastră este compusă din alegeri. Alegeri pe care le facem de mai multe ori pe zi, indiferent că le facem conștient sau nu. Iar felul în care decidem de-a lungul vieții influențează atât starea de bine personală, cât și mediul înconjurător.

  Cum putem face să trăim conștient? Cum să nu trecem cu vederea alegerile și să le facem conștient? Cum să ne îmbunătățim starea de spirit și sănătate? Cum pot alegerile noastre cotidiene să ajute natura? Cum poți ajuta și alți oameni din jurul tău în a trăi mai conștient și mai sănătos? Odată apărute în conștiința noastră, aceste întrebări ne vor îndruma pașii către o viață din ce în ce mai conștientă, așadar mai sănătoasă și mai fericită.

  Despre un stil de viață plant-based, despre trai conștient și fondarea unei comunități în Londra vor povesti Damien Clarkson și Judy Nadel (Fondatori vevolution.co). Iar despre cum poți influența comunitatea în care trăiești folosind arta drept activism va povesti Laura Callan, Co-Fondator și Editor brightzine.co.

  Aflați pentru prima dată în România, cei trei sunt dornici să destăinuie cât mai mult din propria experiență și să cunoască personal comunitatea clujeană definită de dorința de a trăi cât mai natural și mai sănătos.
  *************************************************************
  Casino Parc Central, Cluj-Napoca
  21.02.2018, ora 18:00
  Prețul unui bilet este de 25 ron și se poate achiziționa de la Samsara Foodhouse, biletmaster.ro (https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47005079/Earth-Food-&-Good-Mood---Plant-based-living).
  *Evenimentul se va desfășura în limba engleză, însă pentru doritori punem la dispoziție traducere simultană în limba română.
  _____________________________________________________________________
  Chiar dacă acest eveniment are ca temă principală un stil de viață bazat pe plante, sunt bineveniți participanți cu stiluri de viață diferite. Această întâlnire își propune să fie un schimb de idei între oameni care vor să trăiască mai conștient, nu un emițător de reguli.
  *************************************************************