• Show de Stand-up Comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici

  Stand up comedy
 • 9 Noiembrie 20:00 - 10 Noiembrie 00:00
 • Festivalul Internațional de stand-up comedy, ediția a V-a prezintă:

  Show de stand-up comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici

  Trei comedianți plinI de umor pentru care stand-up-ul a devenit un stil de viață prin care le oferă iubitorilor de umor momente comice pentru a uita o clipă de rutină zilnică.

  Banciu coleg de la UTCN cu Maria și Mincu, se inspiră din întâmplările amuzante din viața proprie dar și din “întâmplările ciudate și penibile ale unor prieteni”.

  Alexandru Minculescu sau Mincu, așa cum publicul îl cunoaște este șarmant, simpatic și un actor a cărui talent pentru umorul negru nu cunoaște limite. Puțin naiv și sarcastic acesta este are o misiune sigură: să distreze maxim publicul!

  Maria Popovici, prima doamnă a stand-up-ului românesc și totodată un simbol al curajului feminin care se mândrește cu o serie de premii ce au convins publicul că tot femeia este, se pare și la acest capitol la putere, fiind câștigătoarea celei de-a doua ediții a concursului iUmor 2016.

  Preț bilete:
  - 25 lei sectoarele din spatele sălii Casei de Cultură a Studențiilor
  - 35 lei sectoarele din fața sălii Casei de Cultură a Studențiilor

  Preț abonament:
  - Categoria I: 169 lei
  - Categoria II: 119 lei

  Biletele sau aboamentele se pot achiziționa: Începând de marți, 4 Octombrie 2017, www.biletmaster.ro și agenția de bilete din Casa de Cultură a Studențiilor.

  Brought to you by: Spotlight

  Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca