• African dance & live drumming

  Party
 • 15 Martie 20:00 - 16 Martie 00:00
  Găzduit de:
 • Înscrieri: https://goo.gl/forms/TG9zTcBqy8nZ4DzW2

  Este despre experiență,
  despre libertate,
  despre a expanda
  şi a cuprinde,
  despre a simți
  viața într-un moment.

  Pentru mine, dansul este încă un mod de a trăi și de a crește. În căutarea de a înţelege universul uman, mă inspir de la procesele naturii. Dansul african, având ca bază în mişcări gesturi de zi cu zi ale oamenilor, fenomene ale naturii şi o conştienţă profundă a corpului, reprezintă un instrument util în descoperirea personală.

  În mod tradiţional, dansul african exprimă viaţa comunităţii, cu valorile, dorinţele şi creativitatea ei. Când ne adunăm împreună la auzirea bătăii tobelor ne oferim curajul de a ne exprima in mod propriu si un sentiment de apartenenţa.

  Vă invit la un curs de dans african în care ne familiarizăm cu expresia corporală în interacţiune cu muzica live, având ca bază percuţia cu tobe africane.
  Libertatea de a ne mişca instinctual, forţa, agilitatea, flexibilitatea şi capacitatea de a ne raporta la poliritmuri vor fi antrenate într-un mod vivace şi plin de bună dispoziţie.

  Structură workshop:
  1. Încălzire: stretching, exerciţii de explorare
  2. Coregrafie de dans african
  3. Cerc de dans liber

  Despre coordonator:
  Diana Luiza Mocăniță: pasionată de dans conştient, practică dansurile africane pentru a pune în lumină calităţile umane. Facilitează ateliere de autocunoaştere şi dezvoltare personală prin mişcare, precum şi cursuri de dans african. A urmat cursuri de percuţie africană, dans african şi psihoterapie prin mişcare şi dans.
  Percuţioniştii din echipă facilitează o experienţă autentică, prin adaptarea tempo-ului şi a solo-urilor la grupul în mişcare.

  Recomandăm haine comode de schimb.

  Donaţie minimă recomandată: 25 lei

  Contact:
  Tel: 0755691181
  Email: diana.louise19@gmail.com
  Facebook: Diana Luiza Mocăniţă
  Facebook group: African Dance Inspiration Cluj