• Concert YellLow

  Party
 • 17 Noiembrie 22:00 - 18 Noiembrie 00:00
 • Energie, emoție și un sound aparte. Toate acestea - oferite de un concert live pe care nu vrei să-l ratezi.

  I-ai cunoscut deja la festivaluri, într-o mare de oameni; acum e timpul să le cânți piesele la Che Guevara Social Pub, alături de prieteni și departe de mulțime.

  YellLow este conceptul în care activează patru tineri muzicieni îndrăgostiți de instrumente analog și digitale, pe care s-au hotărât să le combine. Își localizează sound-ul undeva între electronic și alternativ, cu accente groovy/rock și soulful.

  Primul lor single, “Crimson” a avut un succes imens și a destabilizat pattern-ul însușit de trupele tinere de rock, iar fenomenul a culminat cu “Scream” și “Word Around Town”. Cea mai nouă piesă, “Out of Me (Night Version)” este o piesă de dragoste departe de tot ceea ce cunoști deja pe această temă.

  Fără compromisuri și doar cu proiecte fresh, au cântat în deschiderea unor concerte pentru artiști cunoscuți ca Hurts, Eliphant, We Have Band în spații impunătoare (Romexpo, Arenele Romane), și s-au bucurat de aplauze la scenă deschisă în cadrul B’estfest, Electric Castle, Untold, Street Delivery, Poiana Urbană, Local Jam, Transilvania International Music and Art Festival, SunMan.

  Biletele se găsesc la Che Guevara Social Pub, Piața Unirii nr. 10.
  Info și rezervări: 0737 300 300