• Show de Stand-up Comedy cu Toma, Sergiu și Andrei

  Stand up comedy
 • 10 Noiembrie 20:00 - 11 Noiembrie 00:00
 • Festivalul Internațional de stand-up comedy, ediția a V-a prezintă:

  Show de Stand-up Comedy cu TomA, Sergiu și Andrei

  Încă de la primele ore ale dimineții, Sergiu Floroaia și Andrei Ciobanu sunt responsabili să le ofere celor care ascultă Kiss Fm, o stare de energie cu care să înceapă o nouă zi.

  În acest an, te vei delecta live cu poantele a trei comedianți care vor urca pe scena din Cluj-Napoca.

  Toma, un artist dibaci care se mândrește cu o carieră de peste 10 ani în stand-up comedy. În anul 2004, a câștigat premiul King Gond, oferit de Comedy Store din Londra, unde a concurat puternic contra altor 29 de rivali.

  Andrei Ciobanu, un moldovean căruia îi place să împărtășească din plin cu publicul experiențele sale din Succeava. Anul 2003 este anul când a debutat împreună cu Nicu Bendea și Iancu Șerbănescu alături de Trupa Comedica.

  Sergiu Floroaia se mândrește cu o carieră de 11 ani în stand-up comedy, ani care i-au oferit șansa să își construiască o imagine pe măsură, cunoscut și datorită unor virale care au cucerit mediul online: "Cine-s Sergiu și Andrei" sau "Mă-ta are Cratimă" de pe Comedy Central.

  Preț bilete:
  - 30 lei sectoarele din spatele sălii Casei de Cultură a Studențiilor
  - 40 lei sectoarele din fața sălii Casei de Cultură a Studențiilor

  Preț abonament:
  - Categoria I: 169 lei
  - Categoria II: 119 lei

  Biletele sau aboamentele se pot achiziționa: Începând de marți, 4 Octombrie 2017, www.biletmaster.ro și agenția de bilete din Casa de Cultură a Studențiilor.

  Brought to you by: Spotlight

  Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca