• Primii pași în fotografie

  Community
 • 18 Decembrie 19:00 - 21:00
  Organizat de:
 • CE?
  Te-ai întrebat vreodată cum să faci artă folosind aparatul pe modul Manual?
  Dacă vrei să faci fotografii artistice, de calitate, creative și demne de a fi postate pe rețelele de socializare, exploatând la maxim performanțele aparatului tău foto, atunci vino la acest atelier!

  În cele 120 de minute petrecute împreună, vom descoperi prin exerciții practice cum sa faci fotografii folosind aparatul pe modul manual, cu ajutorul celor trei elemente principale: diafragmă, timp de expunere și ISO.

  CU CINE?
  Iosif Miclăuș! De peste cinci ani, acesta nu mai lasă aparatul de fotografiat din mână. În acest timp a realizat peste 500 000 de fotografii, participând la peste 300 de evenimente atât private cât și publice. Este deținătorul paginii Iosif Miclaus Photographer cu peste 20 000 de fani, fiind renumit pentru minunatele fotografii făcute orașului Cluj-Napoca. Acestea au fost expuse și în cadrul expoziției ,,Clujul are farmec’’. Este un fotograf creativ, care iubește viața și îi place să exploreze frumusețea lumii prin lentilele aparatului său de fotografiat.

  CU CE?
  Vino pregătit la atelier cu aparatul foto DSLR, agenda și pixul. Nu uita de entuziasmul de-a afla și explora noi posibilități pentru tine!
  Pregătește-te să descoperi secretele unor fotografii de excepție.

  UNDE?
  Wine O'Clock, Strada Ploiești nr. 17, Cluj-Napoca

  CÂND?
  Luni, 18 Decembrie, ora 19:00

  CUM?
  Înscrie-te completând formularul: http://bit.ly/2A8jQUL

  CONTRIBUȚIE PARTICIPARE
  Participarea presupune o donație minima de 30 lei.