• Weekend pentru Sanatate - Editia 3

  Sport
 • 20 Aprilie 17:00 - 21:00
  Organizat de:
 • Sa ne bucuram impreuna de venirea primaverii, in perioada 20-22 Aprilie 2018, rezerva-ti trei zile pentru miscare, destindere si multa distractie alaturi de echipa Lady’s Gym la Weekend pentru sanatate- Editia 3!

  Ce inseamna?
  Este o “tabara” de antrenament. Practic, participantii au prilejul de a se autocunoaste, de a-si depasi propriile limite, de a-si invinge temerile, de a relationa si de a lega prietenii, iar lista poate continua :) Spre deosebire de alte evenimente sportive, aici programul este dedicat atat activitatilor sportive, cat si workshop-urilor de nutritie si 100% dedicat distractiei!

  Ce tip de activitati vor fi?
  ⭕ Activitati sportive
  ⭕ Spa si relaxare
  ⭕ Workshop-uri de nutritie
  ⭕ Concursuri si competitii sportive
  ⭕ Drumetii
  ⭕ Distractie, party Zumba!

  Cine poate participa?
  Weekend pentru sanatate este un program pentru toti cei care iubesc o viata activa, pentru toti cei care doresc sa inceapa o viata activa, este un program adaptat pentru a putea fi practicat de catre oricine, indiferent de conditia fizica, varsta, sex, sau greutate corporala.

  Ce trebuie sa fac ca sa particip?
  Locurie sunt limitate, asa ca trebuie sa vii la receptia salii Lady’s Gym si sa iti rezervi locul prin achitarea unui avans de minim 100 lei!

  Ce mai astepti? Ia cu tine pe cine vrei si vino sa petrecem un super weekend la munte, plin de energie, voie buna si adrenalina!

  Pentru mai multe informatii va asteptam la receptia Lady's Gym, la numarul de telefon: 0753 45 32 30 sau pe email: lady.sgym@yahoo.com