• Zilele Clujului 2018

  Community
 • 17 Mai 17:00 - 20 Mai 23:00
  Organizat de:
 • E oficial! ✅✨👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧🎇👩‍🍳🎁🎊🎉🎈🎇
  În perioada 17-20 mai 2018 va avea loc a opta ediție a Zilelor Clujului!!

  Zilele Clujului 2018 reprezintă o ediție specială a festivalului dedicat orașului nostru, deoarece tema de anul acesta este Centenarul – Aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire!

  Ca în fiecare an, clujenii – locuitori ai orașului, ONG-uri, companii private sau instituții – sunt invitați să vină cu idei de evenimente, proiecte sau activități pentru noua ediție a festivalului.
  ➡Termenul limită: 2 aprilie 2018⬅

  ✅Așteptăm propunerile:
  la adresa de email zileleclujului@gmail.com,
  prin mesaj pe pagina de Facebook www.facebook.com/ZileleClujului
  sau la Centrul de informare pentru cetățeni al Primăriei municipiului Cluj-Napoca de pe str. Moţilor nr.7, respectiv prin primăriile de cartier.

  ---
  Pentru a marca împlinirea unui secol de la Marea Unire din 2018, Clujul se prezintă la acest moment unic in istorie prin programul "Cluj 100", care reflectă multiplele dimensiuni ale orașului nostru: de la educație și sport la inovare și cultură. Această cupolă permite o gamă largă de idei și activități ce pot fi reflectate și în programul Zilelor Clujului.

  Vă invităm să aflați mai multe despre acest program urmărind pagina http://facebook.com/Cluj100
  ---
  Astfel, construim împreună o nouă ediție a festivalului *nostru*, Zilele Clujului! Stați pe-aproape, revenim cu noutăți!