• Stand up Comedy cu Unguru'Bulan, Natanticu și Nicu Bendea

  Stand up comedy
 • 11 Noiembrie 18:00 - 22:00
 • Stand up Comedy cu Unguru'Bulan, Natanticu și Nicu Bendea

  Festivalul de Stand-up comedy, ediția a V-a prezintă:

  Unguru'Bulan, a început ca și un proiect audio care implică patru personaje: Unguru' Bulan, Fratzică, Gushteru' și C8ilu'(Coptilu') toate fiind interpretate de Ciprian Cătunescu, autorul proiectului și vocea care se aude în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Pro FM România și care aduce distracția o dată cu apariția lui pe scenă.

  Cosmin Natanticu, lumea îl cunoaște de la „Divertis“, „Serviciul Român de Comedie“, „Taxi Driver“, iar cei care sunt însetați de comedie, îl știu și din show-urile de stand-up comedy și improvizație. Cea mai recentă emisiune a lui fiind "Pe bune" de la Protv.

  Pe lângă pasiunea de a preda matematică, profesorul Nicu Bendea mai este cunoscut ca și cel mai iubit comediant al Clujului. Nu a urmat vreo facultate într-ale glumelor, ci pur și simplu a știut cum să pună în toate câte un pic de umor, chiar și în timpul studenției, totul începând în anul 2003, cand a devenit membru al trupei Comedica alături de Iancu Șerbănescu și Andrei Ciobanu. Din februarie 2012, Nicu Bendea își distrează și binedispune telespectatorii cu emisiunea "Tonik Show" difuzată pe Transilvania Look.

  Preț bilete:
  - 25 lei sectoarele din spatele sălii Casei de Cultură a Studențiilor
  - 35 lei sectoarele din fața sălii Casei de Cultură a Studențiilor

  Preț abonament:
  - Categoria I: 169 lei
  - Categoria II: 119 lei

  Biletele sau abonamentele se pot achiziționa: Începând de marți, 4 Octombrie 2017, www.biletmaster.ro și agenția de bilete din Casa de Cultură a Studențiilor.

  Brought to you by: Spotlight

  Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca