• Stand-Up Comedy iUmor - Gabriel Gherghe si Victor Dragan @Cluj

  Food and drink
 • 17 Martie 19:00 - 23:00
  Organizat de:
 • Cu peste 9 milioane de vizualizari pe youtube, Gabriel Gherghe si Victor Dragan sunt doi dintre cei mai indragiti comedianti din tara.

  Unde? HUGO Restaurants
  Cand? Sambata 17 martie Ora 19:00
  Cum? Biletele se gasesc la pub si costa 30 lei cumparate in avans sau 40 lei in seara evenimentului
  Info si rezervari: 0755 024 000

  Gabriel Gherghe in finala iUmor https://www.youtube.com/watch?v=Dh-5zrbVB24

  Victor Dragan la iUmor - https://www.youtube.com/watch?v=Co93UIYBMwY

  Gabriel Gherghe
  A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

  Victor Dragan
  Este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.