• Cercul Sigurantei pentru Parinti - Cluj-Napoca

  Public reading
 • 25 Aprilie 17:00 - 25 Aprilie 19:30
 • Ca și părinte, cel mai tulburător sentiment este acela că nu îți înțelegi copilul și nu poți să-i oferi ce are nevoie. Încă din primele zile de viață copilul găsește diferite forme de comunicare, de la expresii subtile ale feței până la crize de furie, în încercarea de a ne transmite nevoile sale fizice și emoționale.

  Comportamentul în sine este o formă de comunicare pe care copilul se așteaptă ca părinții să o înțeleagă și să-i răspundă adecvat. Când nu se întâmplă așa, se ajunge la lipsa conectării în relația părinte-copil, care îl lasă pe acesta din urmă singur, descurajat, fără direcție și copleșit de emoții. De multe ori nu reușim să decodificăm ce ne comunică cei mici și ne trezim într-un tobogan emoțional în care ne întrebăm adesea unde greșim?

  Cercul Siguranței pentru Părinți (Circle of Security Parenting) este un program internațional, dezvoltat de psihologi clinicieni, care scoate beneficiile atașamentului securizant din revistele academice inaccesibile și le aduce, într-o manieră simplă și elegantă, mai aproape de părinți, dascăli etc. Atașamentul securizant este considerat de oamenii de știință ”imunizarea psihologică” a copiilor în dezvoltarea lor către viitori adulți.

  În ciuda faptului că este greu de descris, cercetările demonstrează că Siguranța se poate învăța, iar Programul Cercul Siguranței pentru Părinți reușește acest lucru într-o manieră cu care părinții din România și din toată lumea rezonează continuu.

  REZERVARE LOC
  Rezervarea locului la curs se face prin completarea Formularului de înscriere la link-ul de mai jos:
  http://bit.ly/2H9Pq3t

  UNDE? - Bookstory
  Bulevardul Eroilor nr. 6-8, 400129 Cluj-Napoca

  CÂND? - Miercurea, ora 12:00 SAU ora 17:00
  În perioada 25 apr – 13 iun 2018, în fiecare zi de miercuri (cca 2,5 ore) începând cu ora 12:00 (primul grup) SAU ora 17:00 (al doilea grup).

  CINE va susține cursul?
  Meda Morariu - educator parental, formator certificat Circle of Security (https://www.circleofsecurityinternational.com/directory/76/ )

  CUM? - Numărul maxim de participanți este de 10 persoane/grup iar locurile se ocupă în ordinea confirmărilor. Programul de educație parentală constă în 8 sesiuni săptămânale.

  CONTRIBUȚIE PERSONALĂ
  555 ron/ curs, achitat în 2 tranșe lunare. Discount 10% la achitare integrală în avans, până în 14 apr. 2018. Detalii în formularul de înscriere http://bit.ly/2H9Pq3t

  INFORMAȚII și INSCRIERI
  Meda Morariu
  cerculsigurantei@mmorariu.ro
  0744399636