• Serbările Iernii - Brio Sonores/Bella Dance Studio

  Opera
 • 27 Noiembrie 18:30 - 22:30
 • Serbările Iernii Rotary

  Brio Sonores/Bella Dance Studio
  Eveniment artistic caritabil, ediţia a XI-a

  Ce sunt Serbările Iernii Rotary?

  Acest eveniment, devenit deja tradițional, este ocazionat de proiectul Clubului Rotary Cluj-Napoca, aflat la cea de-a XII-a ediție, ce își propune an de an premierea elevilor cu rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale, selectați din județul Cluj, cu sprijinul Centrului de Excelență Cluj-Napoca, precum și premierea câștigătorilor concursului de eseuri „Școala Ardeleană și valorile europene” aflat la a IX-a ediție.

  Programul evenimentului

  „Brio Sonores” este o trupă din Republica Moldova de muzică pop, dance și crossover clasic. Este formată din cinci membri: Valeriu Moruz – tenor, Dumitru Mîțu – tenor, Veaceslav Timofti – bariton, Vitalie Maciunschi – bariton și Mihai Gandraman – tenor.

  Împreună au câștigat cea de-a patra ediție a concursului „Românii au Talent” în 2014.

  Pe parcursul anilor, grupul a reușit să devină cunoscut atât la nivel național cât și la nivel internațional, dovadă fiind și numeroasele concerte pe care le-au suținut în țări precum România, Marea Britanie, Turcia și Rusia, alături de nume celebre precum formația Blue sau tenorul italian Alessandro Safina.

  „Bella Dance Studio” a fost înființat în anul 2014 și îndrumă pașii copiilor spre lumea fascinantă a baletului.
  „Comportamentul manierat și distins, un limbaj propriu, studiul pentru simțul etic și artistic, sau la baza unui proces armonios de devenire al unei viitoare balerine profesioniste”. Maya Ciobota – o strălucitoare elevă a Studioului Bella Dance.
  Din program fac parte următoarele momente coregrafice: P.I. Ceaikovski – Lacul Lebedelor, J. Strauss – Marșul Radetzky, E. Grieg (Peer Gynt) – Dansul Fluturilor. Coregrafia este semnată de Silvia Barițchi-Gradea.

  Cine suntem?

  Clubul Rotary Cluj-Napoca a luat ființă în anul 1935 fiind al optulea club Rotary din România interbelică.
  După revoluția din 1989, clubul s-a reînființat în 1994, fiind al doilea club din district, după Rotary Club București. În cei 23 de ani de la reînființare clubul s-a implicat în proiecte importante atât la nivel local cât și la nivel național.
  Deviza Rotary care ne călăuzește în toate acțiunile noastre este:
  „A servi mai presus de sine însuși”