• 5 Years of Bowties / Adam's Studio

  Concert
 • 17 Februarie 20:00 - 22:00
 • 5 Years of Bowties
  Adam’s Studio

  “Au trecut 5 ani de cand am pornit cu o cutie de pantofi plina de papioane prin localurile din Cluj-Napoca. In acea seara de ianuarie mi-am facut noi prieteni, care m-au incurajat sa continui si sa ajung aici. De-a lungul anilor am participat la diferite evenimente, targuri, festivaluri, colaborari, aparitii in presa si-n televiziune; am cunoscut mii de oameni care au participat la succesul meu, la ceea ce am creat in aceasta perioada.” Otilia Adam

  A sosit timpul sa sarbatorim 5 ani de prietenie, zambet si papioane. Ne asteapta o seara plina de surprize, concerte, concursuri, jocuri si multa distractie, in care combinam muzica acustica cu dansul si atmosfera grozava de a savura bautura preferata.
  Va asteapta un concurs de grafica premiat cu o husa pentru laptop, detaliile si regulamentul de participare le veti afla la fata locului, noi venim cu materialele, voi veniti cu imaginatie si creatvitate.
  Alaturi cu cei de la Infusion, Andrei Petru, Marius Sefan, Adina Alixandrescu, Dan Barbu, Adrian Bizau, Otilia Adam si David Serban vom sarbatori pana dimineata.
  Va asteptam cu drag

  Rezervari:
  Le General Café
  Phone: 0740 900 350
  Adresa: Eroilor Nr.18
  Facebook:
  https://www.facebook.com/legeneralcafepub/

  Program:
  20:00-03:00

  Intrarea libera