• OmniPass Prom Awards

  Community
 • 13 Decembrie 22:00 - 14 Decembrie 02:00
  Găzduit de:
 • Ladies and Gentlemen get your black tie outfit ready, because we’re bringing back OmniPass Prom Awards!
  Dacă tot v-am obișnuit cu College Party-uri Miercuri de Miercuri, de această dată ieșim din tipare și ne distrăm până în zori!
  Ne aflăm la cea de-a doua ediție O.P.A. și ne-am gândit să sărbătorim acest lucru cu stil și eleganță. Astfel, ne dorim să vedem cât mai multe studente în cocktail dresses și câți mai mulți studenți la patru ace. Cum spune și Justin Timberlake: ” I can't wait 'til I get you on the floor, good-looking!”.

  Conceptul din spatele O.P.A este acel al unei Gale de Premiere a tuturor Balurilor de Boboci ale Universităților sau Facultăților Clujene, realizate în parteneriat cu OmniPass.

  Juriul urmărește în detaliu toate elementele organizatorice ale unui bal și premiază efortul depus, prin clasarea lor în următoarele categorii: Best Prom, Best Line-up, Craziest Party, Best Visibility, Best Theme și Best Support.

  Câștigătorii vor fi desemnați în urma analizei juriului, format din 5 membri ai echipei OmniPass și în urma voturilor publicului. Publicul are posibilitatea de a vota online pe site-ul www.omnipass.ro/cj/ începând cu data de 6 Decembrie 2017.

  Regulamentul Evenimentului:
  https://docs.google.com/a/omnipass.ro/document/d/1KepJ_IatiygHAmhWYPUVIBtsNoCStZeANXk6O5dp_PQ/edit?usp=sharing

  Mai multe informații în curând.