• Venerabilul Losang Gyaltsen - Free Public Talk, Cluj-Napoca

  Party
 • 17 Aprilie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • CENTRUL BUDIST "WHITE MAHAKALA" (FPMT Study Group) il gazduieste in perioada 16-22 aprilie pe Venerabilul Losang Gyaltsen. Printre alte evenimente ( vezi linkul: https://www.facebook.com/events/158425108207539/) vom organiza, cu ajutorul Urania Palace, acest Public Talk in data de 17 Aprilie la orele 19:00-21:00.

  În prezent, Venerabilul Gyaltsen studiază programul de Master în filosofia budistă (https://fpmt.org/education/programs/masters-program/)
  și este directorul Mănăstirii Nalanda din Franta (https://nalanda-monastery.eu) grație generozității lui Lama Zopa Rinpoche și starețului Geshe Lobsang Jamphel.

  Studiul si practica din decursul anilor l-a făcut pe Venerabilul Gyaltsen să relizeze care este adevărata sursă a fericirii și a suferinței - și anume propria sa minte. În propriile sale cuvinte, ”Acesta este cel mai mare secret pe care l-am descoperit în viață, fericirea este în mâinile noastre iar fiecare dintre noi are potențialul de a o trăi. Așadar, munca pentru actualizarea fericirii nu este întotdeauna o muncă ușoară, însă sunt convins de beneficiile ei, iar această convingere îmi cultivă speranța pentru mine însumi și pentru toți oamenii.”

  Locatie:
  Urania Palace
  str. Horea nr.4, Cluj Napoca

  Program:
  17:00 - 21:00 Public Talk: How to be Happy/ a Talk about Love and Compassion

  Prelegerea va fi în limba engleza și va include sesiuni de întrebări și răspunsuri.

  Donatia recomandata: 15 lei

  Nu vrem ca banii să fie un obstacol pentru cei care doresc să asculte învățăturile, așa că nu impunem o taxă de participare. Donatiile oferite vor fi folosite doar pentru organizarea pe viitor a unor evenimente similare. Vă mulțumim și vă așteptam cu drag și mult entuziasm!

  Donatiile se pot face la inceputul evenimentului sau direct in contul asociatiei noastre non profit: RO60BTRLRONCRT0417728301 (Centrul Budist Tara Verde Cluj). Pentru orice informatii ne puteti contacta la email: centrulmahakala@gmail.com sau tel. 0740124315.