• Disciplină fără țipete

    Community
  • 19 Februarie 18:00 - 22:00
  • Dacă vă e greu să puneţi limite ferme şi blânde copiilor, dacă sunteţi tentaţi să recurgeţi la pedepse, recompense şi ameninţări, sau vă treziţi punând limitele ţipând, vă asteptăm în 18 mai, de la ora 18:00 la 20:00 la Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj, la prezentarea Disciplină fără ţipete, pentru a descoperi o altă alternativă. Vă invităm să discutăm cum setăm limite cu copiii mici, limite care să ne aducă mai aproape de copiii noştri şi să ne întărească relaţia, nu să ne îndepărteze unii de ceilalţi.
    Prezentarea este susţinută de Brîndusa Milăşan, instructor Hand in Hand Parenting, instructor Aware Parenting, trainer acreditat de catre Autoritatea Națională pentru Calificări şi are la bază abordarea Hand in Hand Parenting, o abordare blândă, bazată pe teoria ataşamentului, care te ajută să întărești relația cu copilul tău.
    Această prezentare este gratuită şi deschisă publicului, dar spaţiul este limitat. Vă rugăm să vă înregistraţi pentru a vă rezerva locul, completând formularul de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfucOHAPM4zAA4TxVgGM_B4EF_xQ0bokc4BySijcKlsmXEy5w/viewform
    Mai multe informații se pot obține de la Secţia Împrumut pentru Adulţi, prin e-mail: adulti@bjc.ro.