• Seară de magie cu Vlad Grigorescu și Paul Lungu

  Stand up comedy
 • 11 Noiembrie 20:00 - 12 Noiembrie 00:00
 • Festivalul Internațional de stand-up comedy, ediția a V-a prezintă:

  Seară de magie cu Vlad Grigorescu și Paul Lungu

  Anul trecut, Vlad Grigorescu a reușit să îi impresioneze pe jurații iUmor care au rămas plăcut surprinși de numărul magicianului. Combinarea perfectă dintre magie și umor este cea care l-a propulsat spre succes, reușind astfel să aducă pe chipurile telespectatorilor bucurie și suspans. Însă, pentru Vlad, arta creativității atinge cote maxime, fiind mereu spontan în trucurile sale care de cele mai multe ori tind spre o latură periculoasă care trezesc fiori.

  Paul Lungu, bărbatul energic îndrăzneţ pentru care stand-up-ul și magia reprezintă unul și același lucru, fără de care nu poate supraviețui. Prima lui apariție în media este la show-ul Românii au talent, trecând mai apoi la iUmor, moment de glorie pentru el, clasându-se în marea finală. Astăzi și-a creat un stil inconfundabil și amuzant, datorită carismei, umorului și atitudinii de care dă dovadă cu fiecare apariție atunci vine în fața publicului. Pentru el, un număr de divertisment de calitate este cadoul pe care îl poate oferi iubitorilor de stand-up.

  Preț bilete:
  - 30 lei sectoarele din spatele sălii Casei de Cultură a Studențiilor
  - 40 lei sectoarele din fața sălii Casei de Cultură a Studențiilor

  Biletele sau abonamentele se pot achiziționa: Începând de marți, 4 Octombrie 2017,www.biletmaster.ro și agenția de bilete din Casa de Cultură a Studențiilor.

  Brought to you by: Spotlight

  Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca