• Ciclo Run Mos

  Sport
 • 17 Decembrie 16:30 - 20:30
  Găzduit de:
 • O, ce tură minunată!
  Ciclo Run Moșul revine și în acest an
  Zăpada și vremea care caracterizează Crăciunul încă se lasă așteptate, dar sărbătoarea aceasta se apropie oricum și, biciclist sau alergător, știm cu toții că nu are nimic de-a face cu condițiile meteo. În mod paradoxal, poți fi mai avut dăruind, pentru că în schimbul puținului tău, primești lucruri pe care banii și nimic altceva în afară de bunătate nu pot cumpără – zâmbetul și sentimentul că ai adus bucurie celor care au fost adesea ocoliți de aceasta.
  Și tocmai pentru că Moș Nicolae nu are nevoie de zăpadă ca să ajungă la noi, ba nu are nevoie nici de sanie sau nici măcar să fie el prezent personal, atâta vreme cât mulți dintre noi îi ducem exemplul mai departe, te invităm să îi ținem locul și anul acesta cu ocazia Ciclo Run Moșului. Clujul Pedalează voia să le facă o surpriză copiilor (sau completați voi cu altă categorie dacă e cazul), mergând în deschiderea Moșului cu sutele de Ciclo Run Moși ascunși peste tot prin Cluj Napoca. Acum că planul s-a dat puțin în vileag, nu prea îi mai putem zice surpriză, dar nici nu e problemă prea mare. Veniți doar cât mai mulți (scrieți aici data și locul) ca să le arătăm (din nou completați cu cine vor primi cadourile) că mult mai multă lume se gândește la ei decât ar fi crezut vreodată. Tot ce ne trebuie este o bicicletă sau un pantof de alergare și puțină bunătate ca să facem lumea un loc mai bun!
  Dacă vrei și tu să participi la acest eveniment o poți face și dăruind jucării, rechizite, cărți, dulcuri care vor fi puse în cele 500 de pachete – cadou ce vor fi dăruite elevilor de la liceele speciale cu deficienți de vedere și auz sămbăta 16 decembrie.
  Poți fi mai avut dăruind, pentru că în schimbul puținului tău, primești lucruri pe care banii și nimic altceva în afară de bunătate nu pot cumpără – zâmbetul și sentimentul că ai adus bucurie celor care au fost adesea ocoliți de aceasta.