• Clubul de Carte Cluj 4.3 - În căutarea oii fantastice

  Public reading
 • 29 Martie 18:00 - 22:00
 • A venit momentul să ne familiarizăm cu Haruki Murakami, motiv pentru care vom discuta la Clubul de Carte Cluj din luna martie despre romanul „În căutarea oii fantastice” / „A wild sheep chase”. Ne întâlnim joi, 29 martie 2018, la ora 18:00, la Bookstory... să căutăm oi fantastice printre cărți :)

  ***
  Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte? Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

  Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să citiți/terminați cartea! Desigur, participarea este GRATUITĂ.

  Avem pentru voi tot felul de bucurii:
  *carduri de cititori; dacă aveți deja, nu uitați să le aduceți.
  *cartea lunii o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere - trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea;
  *la fiecare trei cărți citite pentru acest club, primiți o carte cadou din partea bookblog.ro .

  ***
  Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI - Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

  Vă așteptăm cu drag! :)