• New Year's Promises Business Party

  Party
 • 19 Ianuarie 19:30 - 22:30
  Găzduit de:
 • Top Events 4u in parteneriat cu Drink After Work va prezinta "Business Party", concept de business social networking, creand astfel un mediu de comunicare si socializare la nivel local, alaturi de antreprenori, lideri si formatori de opinie.

  Background-ul în turism și în HORECA, încă din 1998, al organizatorului respectă poate cel mai valoros bun al celor care participă la aceste întâlniri: timpul. Accentul pe latura profesională este prioritar; locația Charlie, muzica jazz live si degustare de vin se prezintă întotdeauna la valoarea reală: locația aleasă respectă calitatea enunțată și serviciile aferente, prezentând ce este nou; Aurelia Visinescu Wines prezintă noutăți din gama lor, astfel introducerea în lumea și în cultura degustării se face prin prezența obligatorie a unui reprezentant al marcii, asigurând o atmosferă de „business after work”.

  Desigur la inceput de week end, vineri seara alaturi de Dj si muzica de dans permite un alt fel de socializare, relaxare de care toti avem nevoie la final de saptamana...Va asteptam!

  Pret: 75 Ron/pers. RSVP: 0721-261136
  sau
  plata online (TopEventsForYou SRL, RO48BTRL06701202H99695XX, cost eveniment 19 ianuarie, 2018 pt __nume participant__)

  Let's party&more! :)
  Voicu&Zsolt