• Flanco
  1 recenzie

 • Flanco este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza in acest moment o retea de peste 75 de magazine in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii. Flanco este orientat catre nevoile voastre, prin cea mai buna oferta de produse, solutii de creditare avantajoase si o gama larga de servicii – compania oferind astfel solutii complete pentru intreaga familie.

  Magazinele Flanco va asteapta cu o gama impresionanata de produse printre care televizoare, masini de spalat, calculatoare, sisteme home cinema, laptop-uri, aparate frigorifice, camere foto, electrocasnice de bucatarie, aparate de ingrijire personala, aparate de aer conditionat, aragazuri, incorporabile.

  Dar si cu servicii adaptate nevoilor oricarui client, cum sunt garantia all inclusive, retur produse in 31 de zile, livrare gratuita oriunde in tara, consultanta specializata, card de fidelitate, sistem avantajos de rate, testare produse, instalare produse, servicii creditare, card de credit.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Mircea Onişor
  17 Ianuarie 2015
  5