• Perfect Tour
  0 recenzii

 • Perfect Tour a fost votata “Cea mai buna agentie de turism din Romania” si a obtinut argintul la categoria “Turism Business & MICE”, in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2014. Iar din august 2014, Perfect Tour a setat "kilometrul zero" al travelului in Romania, prin deschiderea, in premiera, in centrul Bucurestiului, a primului Travel Boutique - un concept cu totul nou, ce se axeaza pe o experienta completa a clientului intr-un cadru chic.

  Perfect Tour a luat fiinţă în 2004 şi, potrivit cifrei de afaceri, se află în top 3 agenţii de turism din România. Perfect Tour are filiale în România (în Bucureşti şi alte 11 oraşe mari), fiind prezentă şi în Republica Moldova (Chişinău), Statele Unite ale Americii (Los Angeles), Ucraina (Kiev), Bulgaria (Ruse), Cehia (Praga) şi Slovacia (Bratislava).

  După primii ani de activitate, Perfect Tour a ajuns la peste 100.000 de clienţi individuali care aleg în fiecare an serviciile companiei, având încredere totală în Perfect Tour pentru pregătirea unor vacanţe de succes. În acelaşi timp, peste 300 de clienţi corporate folosesc serviciile Perfect Tour pentru călătoriile lor de afaceri oriunde în lume.

  Misiunea noastra: excelenta in calatorii. Prin transparenta, creativitate, indrazneala si consecventa am ajuns la rezultate extraordinare. Dar acestea nu sunt suficiente. Dorim in continuare sa schimbam mentalitati, sa oferim o noua viziune despre turism in Romania, o adordare diferita a calatoriilor ca parte importanta a vietii noastre.

  Perfect Tour a fost votata “Cea mai buna agentie de turism din Romania” si a obtinut argintul la categoria “Turism Business & MICE”, in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2014.

  Perfect Tour este agentie acreditata IATA si este afiliata mai multor organizatii internationale, precum UFTAA, ASTA, CECTA, ANAT. De asemenea, Perfect Tour este agent autorizat al celor mai cunoscuti tour operatori internationali (Tui, Dertour, Thomas Cook/Neckermann, GTA, Hotelbeds) si linii de croaziera (Costa Cruises, MSC Cruises, NCL, etc). In 2008, agentia a devenit GSA pentru cea mai vasta retea de cai ferate, Rail Europe, iar din 2009 este partener agreat Disneyland Paris in Romania.

  Experienta pe piata de turism din Romania ne-a ajutat sa conturam pas cu pas filosofia care ne reprezinta: Clientul inainte de toate si restul vine de la sine.
  Pentru ca nu poti face bine cu adevarat decat un singur lucru, noi suntem specializati intr-un singur domeniu: calatoriile.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie