• Bigstep
  0 recenzii

 • Bigstep

  bigstep® comercializează peste 700 de modele de încălțăminte pentru copii, mai mult de 80% dintre acestea fiind aprobate și recomandate de asociațiile medicale internaționale de podiatrie ca fiind benefice creșterii și dezvoltării sănătoase a picioarelor copiilor.

  In dorința de a oferi încălțăminte de calitate superioară, bigstep® colaborează cu producători de încălțăminte cu cea mai mare recunoaștere mondială, aceștia fiind: PEDIPED (SUA), PABLOSKY (Spania), RICOSTA (Germania), GARVALIN (Spania), PRIMIGI (Italia), AGATHA RUIZ DE LA PRADA (Spania), BIOMECANICS (Spania), GEOX (Italia), GUESS (SUA) și RALPH LAUREN (SUA).

  Aceste mărci specializate și recunoscute în industria de încălțăminte pentru copii oferă garanția unor pantofi atent proiectați și realizați pentru a îndeplini toate cerințele unui picior în creștere, din materiale de cea mai bună calitate, având în același timp un design atractiv atât pentru copii cât și pentru părinți.

  bigstep® oferă pantofiori potriviți pentru bebeluși, pentru primii pași ai copilului, pentru grădiniță sau școală, cât și încălțăminte pentru activitățile și joacă în aer liber, având mărimi cuprinse între 17 și 43.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie