• Hotel Stil ***
  0 recenzii

 • Misiune

  Hotel Restaurant Stil si-a deschis portile in februarie 2004 cu scopul de a oferi servicii ospitaliere la preturi mai mult decat competitive atat clientilor business cat si turistilor.
  Ceea ce ne diferentiaza fata de competitie este:

  Locatia

  Situat in mijlocul naturii, la doar 4 km de centrul orasului Cluj-Napoca, Hotel Stil reprezinta o oaza de relaxare si de desfatare a simturilor , oferind un sejur placut si confortabil, intru-un spatiu intim si retras.

  Serviciile personalizate

  Pentru ca fiecare client este unic, personalizam serviciile noastre potrivit cererii d-voastre.

  Calitate vs Cantitate

  Ne alegem cu atentie furnizorii si colaboratorii pentru ca dorim cea mai buna calitate in tot ceea ce facem.

  Echipa noastra se bazeaza pe 3 principii:

  Flexibilitate
  Exigenta
  Pasiune

  Inca de la deschidere, afacerea s-a adaptat continuu la cerintele pietei prin inovatie si calitate, vizand mereu sa depaseasca asteptarile clientilor.

  Camere si apartamente

  Hotel Stil dispune de 48 de spatii de cazare structurate astfel:

  19 camere duble
  2 apartamente

  Toate camerele dispun de: aer conditionat, Wi-fi, LCD TV, telefon international, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par si balcon.
  Designul interior al camerelor a fost realizat intr-un stil elegant si modern, astfel incat sa se creeze o atmosfera calda si familiara pentru musafirii aflati departe de casa. Camerele luminoase, mobilierul in culori neutre , patul imbietor la odihna si serviciile impecabile de curatenie, alcatuiesc un sejur confortabil si relaxant.

  Evenimente corporative si private

  Fie ca vreti sa organizati o conferinta sau o nunta, fiecare eveniment este unic si presupune o locatie extraordinara si servicii pe masura. La Hotel Restaurant Stil, aveti oportunitatea de a alege intre 4 sali de petrecere fabuloase pentru ocazii speciale, avand totodata siguranta ca noi vom organiza totul, pana la cel mai mic detaliu, astfel incat dumneavostra si invitatii dumneavoastra sa va bucurati de o experienta memorabila.
  Mai jos aveti o lista cu evenimentele pe care le puteti organiza in salile noastre:

  Evenimente corporative: Intalniri, conferinte, team building, workshop-uri, seminarii, lansari de produse, targuri, Evenimente de networking, reuniuni de afaceri;
  Evenimente private: banchete, aniversari, onomastici, reuniuni de familie, petreceri tematice.

  Sala de conferinte

  Sala de conferinte are o capacitate de 40 de locuri si reprezinta locul ideal pentru a organiza conferinte, seminarii sau intalniri de afaceri, dispunand de: aer conditionat, internet de mare viteza si draperii black-out. La cerere, poate fi echipata cu :

  Video proiector
  Flip chart
  Sistem audio-video

  Terasa

  Deschisa din luna mai pana in luna septembrie, terasa de vara este amenajata intr-un spatiu intim si retras, pentru ca tu sa te poti bucura in liniste de o bautura racoritoare,sa iei masa, sau sa faci niste fotografii langa gradina de trandafiri din incinta hotelului.

  Imprejurimi

  Hotelul este amplasat la doar 5 km de centrul orasului, aproape de drumul european E60. Este pozitionat ideal intr-o frumoasa priveliste naturala, aproape de Padurea Faget, cu panorame ce iti taie respiratia asupra orasului Cluj-Napoca. Hotelul este amplasat la urmatoarele distante fata de cele mai importante atractii turstice:

  Padurea Faget – 100 m
  Gradina botanica – 3,5 km
  Centrul orasului – 4 km
  Complex Ski Feleac – 6 km
  Iulius Mall – 9 km
  Polus Center – 10 km
  Aeroport –12 km

 • recenzii

  4.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie