• Gradinita Mini World
  0 recenzii

 • 1. MiniWorld este o grădiniță din Cluj Napoca, situată pe strada Republicii, la nr. , dar dincolo de asta, Miniworld este un spațiu în care micuțul tău are posibilitatea de a-și pune bazele creativității și de a-și forma reperele personalității, dar mai ales este locul unde se pregătește pentru o lume mare, începând prin a fi o furnicuță, un fluturaș sau o buburuză într-o lume mică. O lume mică și veselă, pozitivă, un basm timpuriu și plin de viață în inima orașului.

  2. La MiniWorld primul a pas a fost să construim și o mini familie, familia personalului care îți va îngriji copilul și care se va asigura că nimic nu îi lipsește. Credem că acomodarea și confortul sunt extrem de importante pentru felul în care cel mic va evolua atât în raport cu mediul înconjurător, cât și cu ceilalți copii. O a doua familie, înseamnă că trecerea de la mediul cald de acasă, va fi o trecerea care îți va ușura atât ție ca părinte gestionarea creșterii, cât și copilului tău care se va identifica cu acțiunile și oamenii din jur.

  3. Atunci când îl înscri pe micuțul tău la MiniWorld, acest gest nu este doar un pas pe care tu îl faci pentru educația copilului tău și pe care noi îl facem ca instituție în același sens, pentru că din partea noastră, a personalului grădiniței MiniWorld se naște și o promisiune bazată pe încredere. Dar asta e de la sine înțeles, ați spune. Da, așa este, doar că dincolo de evidența acestui fapt noi ne însușim cu adevărat rolurile de educatori, iar dincolo de asta urmărim să controlăm și să influențăm prin educație o lume pe care tot micuții o creează și din care, noi adulții avem o mulțime de lucruri de învățat!

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie