• Body Time Cluj
  4 reviews

 • Nu ai timp sa mergi la sala de fitness, dar iti doresti sa slabesti, sa fi in cea mai buna si sanatoasa forma fizica?
  Body Time este solutia.

  Cel mai NOU si EFICIENT concept de antrenament!!!

  Frumosi si Sanatosi in 20 minute!!!

  Conceptul Body Time, este nou pe piata si trebuie testat, altfel nu o sa stii niciodata ce se intimpla la noi si cat de eficient este acest antrenament. Cine ar fi crezut, ca este posibil sa ne antrenam tot corpul intr-o singura sedinta, numai o data pe saptamana?
  Incredibil, dar adevarat!!!

  Acum, puteți beneficia de cel mai complet concept de fitness, folosit cu mare succes in Germania, NOU in România.

  Slăbești, tonifiezi si iti modelezi corpul cu cel mai mic efort necesar si in cel mai scurt timp posibil. In doar 20 de minute si numai o dată pe săptămâna, aparatul special Miha Bodytec lucreaza pentru tine avand ca scop principal atingerea tuturor obiectivelor propuse .

  Nu ai timp, dar totusi iti doresti sa slabesti, sa fi in cea mai buna si sanatoasa forma fizica si psihica? Body Time este soluția!
  Iti antrenezi tot corpul in doar 20 de minute si numai odată pe săptămâna. Totul este posibil cu aparatura pe care o detinem , cea mai moderna pe piața româneasca, adusa din Germania.

  Rezultatele sunt vizibile in cel mai scurt timp, chiar dupa primele săptămâni.

  La Body Time, va antrenati întotdeauna cu instructorul vostru de fitness personal. Sedința de ședința si asta numai o data pe săptămâna. O ședința este atat de intensa si are rezultate așa de bune , nefiind nevoie de mai mult de o ședința si numai o data pe săptămâna. Antrenamentul durează 20 de minute si are rezultate extraordinare.

  Aparatura este din Germania si este recomandata de medici din Germania. Este cel mai performant concept de fitness existent in acest moment pe piața.

  S-au făcut studii la Facultatea de Medicina si Sport din Bayreuth Nürenberg Germania. Studiile s-au realizat pe term lung si scurt, cu o sedinta pe saptamana, dar si mai multe. Cu o ședința/ saptamana s-au obtinut cele mai bune rezultate si s-a continuat in acest ritm.
  Cu o sedinta pe sapatamana ( 20 de minute antrenament intensiv ) obținem rezultate incredibil de bune. Bineinteles, va antrenati permanent impreuna cu instructorul vostru personal de fitness.
  Cine nu aștepta așa oferta minunata?
  De acum puteți beneficia si dumneavoastră de aceasta oportunitate extraordinara.

  Va imaginati probabil, ca acest tip de antrenament este destinat exclusiv persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa ajunga la sala de fitness. Nu este adevarat ! Foarte multi sportivi de performanta folosesc Miha Bodytec si acest concept complex si complet de antrenament. De exemplu Echipa de handball a Frantei,campioana in acest moment, echipa de fotball Bayern München din Germania, echipele de Formula 1 din Germania, astronautii de la NASA...etc.

  Oricine se poate antrena la noi si va obtine cele mai bune rezultate.

  Antrenamentul Miha Bodytec la Body Time este indicat pentru toate persoanele care au implinit 16 ani. Pentru cei care doresc să slăbeasca, să-şi tonifice musculatura sau să-şi dezvolte si creasca masa musculară, să elimine celulita, să scape de neplacutele dureri de spate sau de problemele legate de incontinenţa urinara,afectiuni articulare, recuperare dupa accidente, si terapia multor afectiuni ( la recomandarea medicului curant), pentru cei care doresc să se menţină în formă, pentru aceia care nu au timp liber, pentru sportivii de performantă .

  Specialistii Body Time acorda consultanta, monitorizeaza si adapteaza antrenamentul, nevoilor specifice ale fiecărui client.

  Pentru programari, consultanta si intrebari la care nu aveti un raspuns inca, profesionistii echipei Body Time Cluj va stau la dispozitie.

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  4.5
  (4 reviews)

  Give us a rating


  Bâzdâră Gheorghe
  9 May 2015
  5


  Alina Bob
  25 March 2015
  5


  Robert Ledenyi
  27 February 2015
  3


  Doina Oprea
  3 October 2014
  5