• Yellow Store
  0 recenzii

 • Yellow Store

  Joi, 24 februarie 2011, a fost inaugurat in Polus Center Cluj un nou magazin Yellow Store. Acesta este cel de-al doilea magazin exclusiv Nikon din Europa Centrală şi de Sud-Est dupa cel lansat în anul 2009 în Bucureşti. Nikon aduce la Cluj acelaşi concept unic în România: un magazin care ofera intreaga gama de modele a unui singur producator foto si care permite celor care doresc sa achizitioneze un produs sa testeze oricare dintre aparatele foto, obiectivele, bliturile, optica sportiva si accesoriile Nikon.

  Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani.

  De-a lungul timpului s-a impus pe piata prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.

  Yellow Store va ofera, pe langa posibilitatea de a incerca oricare dintre produsele foto si de optica sportiva Nikon, si o paleta larga de accesorii necesara oricarui fotograf, precum gentile Lowepro, trepiedele Velbon, filtrele Marumi, cardurile de memorie Lexar si SanDisk, programele de editare foto de la Nik Software.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie