• Eventya Cluj devine Urby App
  0 recenzii

 • Echipa de la Eventya a ținut cont de părerile utilizatorilor și astfel, după mai multe luni de muncă, a apărut Urby. O versiune mult îmbunătățită pentru Eventya. Cu un conținut dinamic și recomandări zilnice, Urby este pentru cei care trăiesc în Timișoara, Cluj, Brașov sau Sibiu un ajutor și o sursă de inspirație pentru a redescoperi orașul.

  Urby este cei care zi de zi suntem asaltați de un volum imens de informație și din păcate ajungem să ratăm evenimente și locuri frumoase chiar din orașul în care trăim.

  Ce vei putea face cu Urby:
  - să-ți creezi un flux personalizat de recomandări și noutăți pe baza intereselor tale
  - să te conectezi cu business-uri, servicii sau organizații locale care contează pentru tine
  - să afli de la alți oameni din comunitate unde se mai mânâncă ceva bun sau unde se petrece bine în oraș
  - să recomanzi cu un click unui prieten unde poate ieși în oraș sau chiar unde poate face o tură cu bicicleta în împrejurimi

  iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/urby-connect-with-your-city/id1107906725

  Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urby.android&hl=en

  Urby este pentru noi, cei care zi de zi suntem asaltați de un volum imens de informație și din păcate ajungem să ratăm evenimente și locuri frumoase chiar din orașul în care trăim.

  Versiunea curentă a aplicației se adresează orașelor Cluj, Brașov, Timișoara și Sibiu și vrea să-i ajute pe oamenii activi și cu chef de viață să ajungă în locuri, localuri, servicii sau evenimente faine din orașul lor.

  De ce-ți cerem să te autentifici?
  - Îți cerem să faci login cu platforma ta socială preferată sau să-ți creezi un cont cu o adresă de email. Facem acest lucru pentru a-ți putea oferi un conținut personalizat pe interesele tale.
  - Nu facem public contul și datele tale personale. Ținem mult la viața noastră personală și respectăm același lucru și la utilizatorii noștri.

  Îți dorim o viață urbană cu stil și vrem ca Urby să-ți fie de folos.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie