• Nike
  1 recenzie

 • Nike este o companie si un brand inovator. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele companii care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti. In anul 1972 marca Nike a fost lansata dupa numele zeitei inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla marcii Nike numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.

  Compania Nike a ramas fidela misiunii pe care si-a asumat-o inca de la inceput, de a aduce inspiratie si inovatie fiecarui atlet. Echipamentele sportive sunt realizate impreuna cu atletii si inglobeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate in laboratoarele de cercetare Nike.

  Colectiile create de Nike pot fi purtate si de cei care nu fac neaparat sport de performanta, dar care isi doresc un produs de incaltaminte sau imbracaminte "casual" stilat, performant si comod. Toate colectiile Nike se bucura de o apreciere internationala atat in randul sportivilor de performanta celebri cat si in randul celor pentru care stilul Nike a intrat in viata lor de zi cu zi.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Albu Andra
  28 Februarie 2015
  5