• Home and Style
  0 recenzii

 • Home and Style

  Compania HS Home and Style este specializată în retail de suveniruri şi articole pentru décor interior. Ea s-a desprins dintr-o activitate mai veche ce o desfăşurăm de mulţi ani: importul şi distribuţia aceloraşi articole.

  Produsele din portofoliul nostru numără astăzi peste 700 de repere, pentru unele dintre ele având exclusivitate pe piaţa din România.

  Categorii principale:

  icoane argint (icoane cu foiţă de argint, icoane argintate etc). Diferenţierea noastră constă în diversitate:
  pe de o parte prin numărul mare de modele (în totalitate replici după icoane célèbre făcătoare de minuni)
  paleta largă de materiale folosite în realizarea lor (diferite tipuri de lemn, sticlă de murano, diferite procedee tehnice de realizare a părţii metalice: pulverizare cu argint, cufundare în argint lichid, laminare cu foiţă de argint etc)
  icoane atât pentru ritul Catolic cât şi pentru cel Ortodox
  sunt fabricate în ateliere cu tradiţie în iconografie (cele ortodoxe sunt fabricate exclusiv în Grecia de furnizorii tradiţionali ai mănăstirilor din Athos sau Meteora, cele catolice provin din Italia).
  ceramica tradiţională grecească placată cu Aur 24k. Având un design classic, sunt decorate cu elemente specific folclorului grec şi cu scene din mitologia greacă. Iubitorii legendelor din Olimp vor găsi ilustrate în stil autentic grecesc evenimentele definitorii ale zeităţilor reprezentante. Procedeul de prelucrare este exclusiv manual, durata de realizare a unui obiect fiind de circa 10 zile iar toate decoraţiunile sunt făcute cu foiţă de aur de 24K sau pictate individual.
  cristal de Bohemia 24% PbO. Calitatea Cristalului de Bohemia este cunoscută în România din perioada de dinainte de 1989. Industria prelucrării cristalului îşi are originea la începuturile secolului 18. Priceperea meşterilor sticlari s-a transmis din generaţie în generaţie. Home and Style deţine în portofoliu atât clasicele seturi de pahare produse la Podebrady (în apropriere de Praga, Cehia) cât şi o paletă foarte largă de obiecte decorative.
  Pentru decorul interior trebuie amintite şi
  obiectele placate cu argint
  obiecte din ceramic
  şahuri din bronz cu piesele în forma personajelor mitologice sau a soldaţilor (greci, egipteni, români etc) din diverse perioade istorice.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie